Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Jeugdactiviteiten gaan weer van start

Bericht van 29 augustus ’23
Samen met het nieuwe schooljaar herstarten de jeugdactiviteten in Bib Meise ook weer. Zo kan je inschrijven voor de Leesjury of leren programmeren met CoderDojo. En voor de kleinsten zijn er opnieuw verteluurtjes op zaterdag!

Verteluurtjes

Onze gratis verteluurtjes in de jeugdafdeling zijn altijd supergezellig! We herstarten op 9 september, zoals altijd om 11 uur. Zet ook de andere data alvast in je agenda om zeker niks te missen. 

Leesjury

Moeten we de Leesjury eigenlijk nog voorstellen? Het is al jaren dé leukste boekenclub voor jongeren. Je leest 8 boeken, komt 5 keer samen om die te bespreken en te stemmen voor het tofste boek en op het einde is er natuurlijk een slotfeest. 

Bib Meise begeleidt 2 leeftijdsgroepen (3de & 4de leerjaar en 5de & 6de leerjaar). Schrijf je snel in, want vorig jaar waren beide leeftijdsgroepen volzet!

CoderDojo

Ben jij tussen 7 en 18 jaar en wil je leren programmeren? Zelf games en websites leren maken? Dan is CoderDojo zeker iets voor jou!
De trouwe fans weten het al: snel inschrijven is de boodschap. We komen de eerste keer samen op 30 september in Bib Meise, de andere zaterdagen vind je op onze CoderDojo-infopagina.
De link om in te schrijven verschijnt binnenkort. Hou zeker ook onze facebookpagina in de gaten voor updates!


Meer info over onze activiteiten voor kinderen en jongeren vind je op https://www.bibmeise.be/jeugdactiviteiten.

Nog vragen? 
jeugd@bibmeise.be  of 02/892 24 23

Nieuwsoverzicht
verteluurtje

Openingsuren & contact

Hoofdbibliotheek Meise
adres
Brusselsesteenweg 44 bus 11860 Meise
Tel.
02/892.24.20
e-mail
info@bibmeise.be

Openingsuren

Vandaag 15 - 19 uur

Deel deze pagina