E-boeken

Onlenen op je eigen toestel!


Ben je lid van Bib Meise? Dan kan je gratis e-boeken ontlenen op je eigen toestel (tablet, smartphone, e-reader of pc).

Hoe werkt het?

Surf naar het e-boekenplatform cloudLibrary en meld je aan met jouw 'Mijn Bibliotheek'-profiel. Doorzoek daarna het aanbod en kies een boek uit. (Opgelet: als je lidmaatschap bij bib Meise verlopen is, zal je dit eerst moeten vernieuwen)
Je kan 2 boeken lenen, 2 boeken reserveren en elk boek maximaal 6 weken houden. Geen boetes, geen zorgen: een boek verdwijnt na de uitleentermijn vanzelf van je toestel. 

Probeer het uit!

Lukt het niet meteen? Onderaan deze pagina vind je een handleiding in duidelijke stapjes over hoe je de cloudLibrary installeert en gebruikt op het toestel van jouw keuze. 

Collectie

In de online collectie vind je Nederlandstalige literaire en populaire romans, toegankelijke non-fictie en Engelstalige werken.
Opgelet: niet álle bestsellers of recente publicaties zijn er te vinden, maar het aanbod is groot en wordt voortdurend aangevuld. Er is voor elk wat wils. Wie weet vind je er wel enkele verborgen pareltjes van enkele jaren geleden die toen aan je aandacht ontsnapt zijn?

Wil je liever een e-reader ontlenen?

Ook e-readers ontlenen in de bib, met maximum 5 e-boeken erop, blijft gewoon mogelijk. Dit systeem is echter volledig gescheiden van het cloudLibrary-platform. Als je een e-reader bij ons ontleent, kan je daarop enkel e-boeken uit onze eigen collectie laten plaatsen, niet uit de cloudLibrary.
Meer info over het ontlenen van zo'n e-reader vind je op deze pagina.

e-boeken affiche

Openingsuren & contact

Hoofdbibliotheek Meise
adres
Brusselsesteenweg 44 bus 11860 Meise
Tel.
02/892.24.20
e-mail
info@bibmeise.be

Openingsuren

Vandaag 15 - 20 uur

Deel deze pagina