Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Verwendag in de bib? Natuurlijk!

Bericht van 24 augustus ’23
Op zaterdag 14 oktober organiseert de bib haar jaarlijkse Verwendag. Dit jaar draait alles rond het thema natuur en is er weer heel wat te beleven voor jong en oud. Kom jij ook je innerlijke elfje ontdekken? Welkom van 9 tot 13 uur!
  • Kinderen worden door Kip van Troje verwend in het poëtisch kapsalon. Je wordt betoverd met een artistiek, eigenaardig en feestelijk kapsel. En ondertussen komen gedichten, verhalen en woordspelletjes aan bod. Afspraak in de jeugdafdeling tussen 10 en 12 uur.
  • In de greenscreen fotobox kan je je laten vereeuwigen op een ludieke foto in een weelderig natuurdecor.
  • Laat een zelfgemaakt rijmpje achter op onze elfjesmuur. Een elfje is een gedichtje uit 11 woorden dat volgens deze regels is opgebouwd. Wie iets post, ontvangt een mooie papierklem (zolang de voorraad strekt).
  • Doe mee aan de wedstrijd en raad het gewicht van de nootjesmand. Wie er het dichtst bijzit, wint een Meise Bon.
  • Proef onze traditionele tomatensoep met balletjes en lettertjes! De soepstand vind je in de tent op het grasplein voor de bibliotheek.
  • Kom eens snuisteren in de ruime voorraad afgevoerde boeken/dvd’s. Want tijdens de verwendag kan elke bezoeker één boek gratis meenemen.

Weetje: ook de Stripbib doet mee. De strips binnen het thema ‘natuur’ worden in de kijker gezet en er is een schminkstand voor de kinderen.

Nieuwsoverzicht
sprookjesbos

Openingsuren & contact

Hoofdbibliotheek Meise
adres
Brusselsesteenweg 44 bus 11860 Meise
Tel.
02/892.24.20
e-mail
info@bibmeise.be

Openingsuren

Vandaag 15 - 19 uur

Deel deze pagina