Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Boekstartdag in de bib op zaterdag 10 juni

Bericht van 20 april ’23
Kom naar de Boekstartdag in Bib Meise, met speciale aandacht voor onze allerkleinste bezoekers. Welkom zaterdag 10 juni!

Omdat je niet vroeg genoeg kan beginnen met leesbevordering, is Meise nu ook officieel een Boekstart-gemeente en dat vieren we op de Boekstartdag, zaterdag 10 juni in de bibliotheek.

Op die dag kunnen gezinnen met kinderen tussen 0 en 2,5 jaar de nieuwe collectie baby- en peuterboekjes komen ontdekken in onze bibliotheek. Tussen 10 en 12 uur zullen er doorlopend voorleesmomentjes plaatsvinden. Inschrijven hiervoor is niet nodig. De toegang is gratis.

Wereld van verbeelding

Boekstart wil jou samen met je baby of peuter laten genieten van boeken, want wat je vroeg leert, leer je voor het leven. Zo is dat ook met lezen. Door jonge kinderen vroeg te laten kennismaken met boeken, gaat er een wereld van verbeelding én nieuwe woorden voor hen open.

Verrassing

Om je hierbij op weg te helpen, bieden wij ouders van baby's en peuters naast de doorlopende voorleesmomentjes ook informatie over voorlezen. Tot slot wacht er nog een kleine verrassing op hen in de bib. Kom langs, vier mee en bezorg je baby of peuter een leuke voormiddag!

Praktisch

Waar? Bibliotheek Meise, Brusselsesteenweg 44/1, 1860 Meise
Wanneer? 10 uur - 12 uur 
Prijs? Gratis
Meer info?  02/892.24.20 of info@bibmeise.be

Organisatie door Bibliotheek Meise & Huis van het Kind Meise.

Nieuwsoverzicht
promo boekstartdag

Openingsuren & contact

Hoofdbibliotheek Meise
adres
Brusselsesteenweg 44 bus 11860 Meise
Tel.
02/892.24.20
e-mail
info@bibmeise.be

Openingsuren

Vandaag 15 - 19 uur

Deel deze pagina