Binnenkort in de bib: CoderDojo

Bericht van 26 juli ’19
Een CoderDojo is een workshop of ‘Dojo’ waarbijj meisjes en jongens vanaf 7 jaar op een speelse wijze leren programmeren (coderen). Ze ontmoeten deelnemers met dezelfde interesses, delen kennis en maken nieuwe dingen.

CoderDojo’s worden over de hele wereld georganiseerd en door vrijwilligers voorbereid en begeleid. Ze leggen de programma’s uit, leren ze aan en hopen zo de fantasie en creativiteit bij de jongeren te stimuleren.

Voor onze CoderDojo zijn we nog op zoek naar materiaal en mensen. Heb jij nog een oude laptop die thuis ergens rondslingert en echt niet meer nodig hebt? Of heb je interesse om als vrijwilliger mee te helpen? Stuur dan je mail naar tom.vandepol@bibmeise.be voor meer informatie.

Vanaf oktober gaat CoderDojo van start in de bibliotheek van Meise. Het is de bedoeling om maandelijks een workshop te laten doorgaan. Deelnemen is gratis maar je brengt voorlopig best je eigen laptop mee. Wie interesse heeft kan zich inschrijven via info@bibmeise.be. Hou ook onze facebookpagina in de gaten. Weldra vind je daar alle nuttige informatie.

 

 

 

Nieuwsoverzicht
CoderDojo

Openingsuren & contact

Hoofdbibliotheek Meise
adres
Brusselsesteenweg 44 bus 11860 Meise
Tel.
02/892.24.20 (secretariaat)
e-mail
info@bibmeise.be

Openingsuren

Vandaag: 15 - 20 uur