Dit nieuwsbericht is niet actueel.

2e bibquiz

Bericht van 21 december ’18
Zaterdag 9 februari 2019 om 19 uur - dienstencentrum De Spil

i.s.m. De Spil en ten voordele van Kanjers van Vrouwen

Na een succesvolle 1ste editie was de vraag naar een herhaling van het initiatief groot.

De bib opteert om dit evenement tweejaarlijks te organiseren. De 2de bibquiz gaat door op zaterdag 9 februari 2019 om 19 uur stipt in dienstencentrum De Spil, Godshuisstraat 33 te 1861 Wolvertem.

Het concept van de quiz blijft grotendeels behouden : aandacht voor algemene kennis, literatuur, muziek, film, sport, nieuws… met een knipoog naar wat er allemaal te lezen en te beleven valt in de bibliotheek. Je hoeft helemaal geen fervente quizfanaat te zijn. Het is de bedoeling om er een leerrijke en vooral amusante avond van te maken.

Er wordt gespeeld in ploegen van 4 of 5 deelnemers. Ofwel stel je zelf een ploeg samen ofwel kan je je individueel aanmelden en dan zorgt de bib ervoor dat je in een ploeg terecht komt. Op voorhand inschrijven is noodzakelijk en kan tot en met 2 februari 2019 in de bibliotheek of via info@bibmeise.be of tom.vandepol@bibmeise.be. Het inschrijvingsgeld van 20 euro per ploeg wordt de avond zelf ter plaatse betaald.

Het goede doel is dit keer: ‘Kanjers van vrouwen’. De vzw richt zich tot vrouwen in Meise die getroffen worden door kanker en nood hebben aan financiële en emotionele ondersteuning.

Nieuwsoverzicht
bibquiz

Openingsuren & contact

Hoofdbibliotheek Meise
adres
Brusselsesteenweg 44 bus 11860 Meise
Tel.
02/892.24.20 (secretariaat)
e-mail
info@bibmeise.be

Openingsuren

Vandaag gesloten