Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Verwendag

Bericht van 30 augustus ’19
De jaarlijkse Verwendag van de bibliotheek gaat door op zaterdag 5 oktober 2019 (van 9 tot 13 uur).

Dit keer is het thema ‘Dieren’ en wordt er vooral gefocust op kinderen/jongeren en hun ouders. Uiteraard is iedereen welkom en haalt de bib alles uit de kast gehaald om de klanten een aangename voormiddag te bezorgen. Animatie en soep zijn de traditionele ingrediënten van de verwendag.

De jeugdbibliotheek voorziet poppenkast met dierenverhalen. Er zijn meerdere voorstellingen: om 10 uur, 11 uur en 12 uur. Bij de schminkstand kunnen kinderen zich laten omtoveren in een dier of een dierentattoo laten zetten.

Ook de greenscreen fotobox is weer op post. Laat je met een dierenmasker, tattoo of geschminkt vereeuwigen op een ludieke foto.

Een muziekensemble zorgt voor de sfeer binnen en buiten de bibliotheek.

Wie de bib nog nooit heeft bezocht kan die dag GRATIS lid worden en krijgt er een mooie bibtas bovenop.

Er is ook een ruime voorraad boeken die te koop worden aangeboden. Ze worden enkel tijdens de verwendag verkocht aan solden-prijs: twee boeken kopen = één betalen ( €0,50).

De verwendag is ook de aftrap voor het feestjaar 2020. De bibliotheek van Meise bestaat dan 50 jaar en dit wordt uiteraard gevierd. Het feestweekend is gepland in het najaar van 2020.

Ter voorbereiding verwachten we ook input van de leners. Breng je favoriete boek mee en laat je vereeuwigen op een foto. De foto zal gebruikt worden voor een collage die dan tijdens de festiviteiten in de bibliotheek zal uithangen. Er zullen in het najaar 2019 en het voorjaar 2020 ook nog andere fotomomenten voorzien worden op diverse dagen tijdens de week zodat iedereen de kans krijgt om deel te nemen. Elke maand worden de data en uren in de infokrant gecommuniceerd.

Nieuwsoverzicht
humor

Openingsuren & contact

Hoofdbibliotheek Meise
adres
Brusselsesteenweg 44 bus 11860 Meise
Tel.
02/892.24.20 (secretariaat)
e-mail
info@bibmeise.be

Openingsuren

Vandaag: 13 - 18 uur