Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Workshop stop-motion: wachtlijst

Bericht van 01 februari ’24
Op zaterdagvoormiddag 30 maart organiseert Bib Meise een gratis workshop stop-motion, voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Deze workshop is helaas VOLZET, je kan enkel nog inschrijven op een wachtlijst.

Heb je altijd al willen weten hoe animatiefilms gemaakt worden? Dan is de speelse workshop stop-motion iets voor jou! Tijdens deze workshop leer je hoe je met simpele technieken een animatiefilm maakt.

We gaan aan de slag met klei of papier, bedenken een eigen verhaal en leren stap voor stap hoe we ons personage of decor in beweging brengen. We gebruiken hiervoor iPads en gratis apps. Op het einde van de workshop bekijken we onze stop-motionfilm.

Voor jongeren van 8 tot 12 jaar 
In samenwerking met Muzische Workshops.

Gratis inschrijven

De workshop is volledig gratis en vindt plaats in de leeszaal van de bibliotheek, op 30 maart van 10 tot 12 uur. Wil je erbij zijn? Schrijf je dan snel in via dit formulier. OPGELET: Deze workshop is volzet! Je kan eventueel nog inschrijven op de wachtlijst voor mochten er deelnemers afhaken.

Meer van dit?

Hou dan zeker onze website en facebook van Bib Meise in de gaten als je op de hoogte wil blijven van onze volgende mediawijze initiatieven.

Nieuwsoverzicht
stop-motion

Openingsuren & contact

Hoofdbibliotheek Meise
adres
Brusselsesteenweg 44 bus 11860 Meise
Tel.
02/892.24.20
e-mail
info@bibmeise.be

Openingsuren

Vandaag 15 - 19 uur

Deel deze pagina